100 Day Warrior in 3 varianten

The full monty, twee edities per jaar

8 Week Transformation

In 8 weken fit en meer balans, doorlopend

In-company training

Bouw het sterkst mogelijke team

TRANSFORMERS

12-Streep1

Atalwin Pilon (1971)

Atalwin is de bedenker van 100 Day Warrior en de founder van RISE – Home of Warriors. Zen Boeddhist, meditatieleraar, leiderschapscoach en purpose driven ondernemer met bijna 20 jaar ervaring.  Gespecialiseerd in transformerende groepsprocessen. Begeleide 250+ deelnemers naar de beste versie van zichzelf.

Arnout Jongkind (1991)

Arnout is van Nederlandse bodem. RISE trainer van het eerste uur. Is een ervaringsdeskundige op gebied van afvallen, viel ooit zelf 27 kg af in 6 maanden. Gespecialiseerd in lichaamstransformatie, kracht- en spierontwikkeling en rehabilitatie. Ervaren Transformer. Begeleidde al twee 100 Day Warrior edities bij RISE.

Iliana Xanthou (1993)

Iliana heeft een achtergrond als professioneel danseres, is gecertificeerd yogadocent en ecstatic dance teacher. Net als Lampis van Griekse afkomst en Grieks- en Engelssprekend. Bij Iliana kun je een speciaal op jouw lichaam afgestemde yoga journey volgen. Aanrader als je weinig of juist heel veel yogaervaring hebt.

Lampis Oikonoumou (1998)

Lampis is onze Griekse bewegingswetenschapper met een achtergrond in de Griekse Special Forces. Hij is Grieks- en Engelssprekend, academisch opgeleid en gespecialiseerd in body recomposition, kracht- en spierontwikkeling. Ervaren Transformer. Begeleidde al twee 100 Day Warrior edities bij RISE.

Estelle Dura (1992)

Estelle is geboren in Frankrijk. Zij is een overdadig internationaal gecertificeerde personal trainer, pilatesdocent en masseuse. Ze is Frans- en Engelssprekend en gespecialiseerd in krachttraining, body recomposition, rehabilitatie en pre-habilitatie. Naast deskundig trainer ook zeer ervaren masseuse. Aanrader!

Arjen Boxsem (1969)

Ontwierp decennialang luxe keukens. Ademwerk tijdens een burn-out veranderde zijn leven. Ademcoach sinds 2020 en opgeleid door Rob Koning van Mr Breath, de beste ademcoachopleiding van Nederland. Betrokken bij RISE sinds de start, kreeg tijdens recente editie ongewoon lovende recensies van 100 Day Warrior deelnemers.

Nina Schlaghecke (1981)

Nina is een geboren Amsterdamse, spreekt Nederlands en Engels. In transitie van de vastgoedsector naar de holistische hoek. Deed meerdere yogaopleidingen (vinyasa, yin) voordat ze -net als Arjen- de opleiding tot ademcoach deed bij Mr. Breath. Gepassioneerd ademcoach. Onze nieuwste aanwinst.